Välkommen till Gyllerboda Hundcenter på Relation och Socialiseringskurs

OBS! Detta är den enda kallelse du får till kursen – har du några frågor skicka gärna ett mail på info@gyllerbodahundcenter.com

Vi samlas på lördagen kl 8.30 då vi dricker en kopp kaffe, kursen startar kl 9.00 och avslutas vid 16-tiden på söndagen.

Vi jobbar utifrån vår nya bok, så vill du vara förberedd och ha lättare att förstå budskapet rekommenderar vi att du köper boken Shadow och läser den innan. Beställ ´här 

Ta med matsäck till frukost,luncherna och ev middagsmat till kvällen. För dem som vill, så åker vi och äter pizza (eller annan mat) i närheten på lördagskvällen. Det finns tillgång till Kyl, micro och spis. Vi ordnar kaffe fm och em. Under sommarmånaderna tänder vi grillen hemma på gården.

Tänk på att ta med skyddsskynke om du vill ha hunden på sängen. Inkvartering sker i flerbäddsrum. Medtag lakan och handduk samt något att sitta på när vi är ute. Kommer du långt ifrån går det bra att sova extra natt för 300 kr, meddela detta i anmälan.  

Det finns 4 st dubbelrum i Stallet, om man vill sova "själv" - fredag natt kostar extra; dubbelrum 495 kr/natt enkelrum 300kr/natt/person.Medtag lakan och handduk.

Obs lördagsnatten kostar då 200 kr extra/person (dubbelrum)  resp 250 kr extra/person (enkelrum).

Hunden är välkommen att sova på rummet oavsett alternativ, ta gärna med bur om du bor i flerbäddsrum.

Vägbeskrivning: https://www.gyllerbodahundcenter.com/sv/kontakt-problemhund 

Hälsningar

Gunilla och Bengt 

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.