Första gången är en teroigång, då vi inte badar och då träffas vi kl.10.00 i rummet på baksidan.

Klockslaget kommer därefter vara 10,30 och varje badtillfälle är 30 minuter. 

DUBBELKOLLA alltid ditt mobilnummer och mailadress då det är dit ni kommer få kallelse

Nybörjare Småbarnsimskola - Sjöstjärnan Åldersgrupp 3 månader och uppåt

Detta är startskottet för ett underbart äventyr i vattnet med er baby.
Vår målsättning är att ni tillsammans med ert barn utforskar och samspelar för att få erfarenhet av vattnets fantastiska egenskaper.

Det lugn som en babysimklass utstålar, då Oxyticinet (ett lugn- och ro hormon) flödar, är fantastiskt och ger oss alla en ”boost” av detta välgörande hormon.
Att bada tillsammans med sitt barn är en fantastisk upplevelse för de flesta, när man väl vet hur man ska umgås med barnen i vattnet.

När man går hos oss på småbarnssimskola, lär man sig hur man på ett lugnt och säkert sätt först och främst blir vattenvan för att sedan kunna uppmuntra och stödja sitt barn under inlärning till att så småningom lära sig simma.
Samtidigt som det ska vara mysigt att vara tillsammans i vattnet, lär vi de vuxna att vara sina barns vägledare och instruktörer att på ett säkert, roligt och tryggt sätt skapa rätt förutsättningar.

Något som är viktigare än något annat är att vi tar det i barnets och förälderns takt, utan några krav på varken förälder eller barn att göra något de inte är beredda på. Det är viktigt för oss att kunna vägleda och förklara varför man gör på ett speciellt sätt och inte på ett annat.

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.