BLÅ grupp Vi övar på att åka med parallella skidor och att svänga. Vi tittar på lite teknik. Framförallt skall det vara roligt!

Förkunskaper Du kan glida, svänga, bromsa i flackare backar samt åka lift. Om man vill gå två omgångar i vår skidskola så är det fullt möjligt! Om barnet till exempel går i grön grupp v.4-5 kan denne sedan gå vidare och gå i blå grupp v.6-7. Detta är ett exempel och det funkar lika bra om det är en omgång i blå grupp och sedan i röd eller hur man vill lägga upp det.

Medlemskap För att delta i Friluftsfrämjandets skid- och snowboardskola krävs ett medlemskap i Friluftsfrämjandet. Det skaffas enklast HÄR!. Vi kommer stämma av före skidskolan börjar att alla verkligen är medlemmar. Detta är för att våran försäkring skall gälla om en olycka inträffar.

Ålder Barnet måste fylla 6 (sex) år under 2018 för att få delta i skidskolan. Dvs född 2012 eller tidigare. I fältet (Personnummer) så fyller du i varje ENSKILD deltagares personnummer. Barnen är vanligtvis mellan 6 - 10 år i grupperna. Var noga med att välja rätt nivå till ditt barn, det går inte att flytta barnet till en annan grupp om det är fullbokat. Var även noga med att fylla i rätt mailadress då vi kan komma att skicka ytterligare information längre fram.

Anmälan Anmälan är bindande. Avbruten kurs eller förlorad lektion kompenseras inte. Vi ses i Bjästabacken!

SLALOMSKIDSKOLA BLÅ GRUPP 1 LÖRDAG OCH SÖNDAG FÖRMIDDAG 10:00-12:00 VECKA 4 - 5

Pris  :  Kostnadsfritt {{eventDesc.event_Price}}

Mer av: Friluftsfrämjandet Örnsköldsvik

Pris :  895 SEK

FULLBOKAD!

Lägg till i kalendern 2018-01-27 00:00:00 America/Los_Angeles SLALOMSKIDSKOLA BLÅ GRUPP 1 LÖRDAG OCH SÖNDAG FÖRMIDDAG 10:00-12:00 VECKA 4 - 5 För mer detaljer : Bjästabacken FREQ=DAILY;INTERVAL=1;COUNT=5

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.