Sailstar träningsvecka 5 dagar - Teneriffa


Välkomna till denna träningsvecka på Teneriffa med jolle! Vi seglar RS Zest, RS Tera, RS Neo, dagseglare Sigma och RS Aero, välj vilken jolle du fokuserar på att segla, det är möjligt att variera på plats. 

I priset ingår segling med Tera, Neo, Sigma eller Zest, ett mindre tillägg för segling med RS Aero.  

Vi seglar fem dagar, måndag-fredag. Dagarna varieras med lite teori och olika övningar eller distansseglingar, vissa dagar lägger vi ut bana och vi avslutar med race. Observera att vissa seglarveckor är temaveckor!

Vi seglar med:

  • RS Tera, med rigg och segel för både Pro och Sport, oömma enmansjollar för barn och ungdom.
  • RS Neo,  enmansjolle i Comptec från RS. hållbara och roliga att segla, perfekt för de förhållanden som råder på Teneriffa.
  • RS Zest, enmans- eller tvåmansjolle med och utan fock. Byggda i hållbara Comptec och trevliga jollar att segla för både nybörjare och fortsättare. 
  • RS Aero, avancerad enmansjolle som vi har i alla tre segelalternativen - 5, 7 och 9 m². Erfarenhet krävs. 
  • Sigma, 6 meters dagseglare med tungt centerbord och plats för upp till fyra personer. Med trapets och Gennaker om ni vill testa på det.  

Datum: 25 - 29 november 2019.

Vår säsong på Teneriffa är oktober - april. Generellt arrangerar vi nybörjarkurser var tredje vecka och däremellan två veckor jolleseglingsveckor. Det finns utrymme för träningssegling även under kursveckorna, hör med oss så ordnar vi det.  

Det finns gott om hotell och även boenden via AirBnB i närheten av marinan. Det är inte heller långt till Los Cristianos.  Hör med Sailstar för mer tips om boenden. Vi rekommenderar gärna de hotell som ligger väldigt nära som Santa Barbera Golf & Ocean Club eller Aguamarina Gema Aguamarina Golf. 

Mer information: Tomas Sandström 

Mobil +46 76-114 19 30 

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.