Sommarlovsskursen riktar sig till barn och ungdomar och den här gången fokuserar vi på nosaktivering av olika dess slag. Vi kommer prova olika typer av nosaktiveringar så som t ex Nose Work och spår. Vi hinner även med bus, lek och mys med hundarna. Vi individanpassar svårighetsgraden så att den passar både nybörjare och mer erfarna ekipage! 


Vi håller till på Solviksängen men har tillgång till vår lokal på Ålstensgatan vid behov. Om någon hund vill ha med sig flera människor (syskon, kompis, ...), så kostar det 390 kr per extra medföljande person. Maila till kurs@gladajyckar.se för att boka in extra personer så ordnar vi det i efterhand. Om ni vill anmäla flera hundar så gör ni dock en separat anmälan för varje ekipage. 

Observera att både barn/ungdom och hund måste trivas i grupp för att passa på kursen! I övrigt krävs inga förkunskaper eller andra krav... :D  

Max antal deltagare: 6 hundar
Plats: Solviksängen
Instruktör: Rebecca Rudhe 
I kursavgiften ingår: Skriftlig sammanfattning, goodiebag samt diplom. 

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här. Mer information om våra barn- och ungdomskurser hittar du här Här hittar du våra allmänna villkor och kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination. 
Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  2190 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.