Välkommen till Mundekulla!

Så här anmäler du dig! 
Klicka på länken "till anmälan" nedan varpå du bokar den biljett/er du önskar och betalar med kort varpå du registreras i vår databas. Därefter får du ett mail skickat till den e-postadress du uppger (var noga med att skriva rätt adress, kolla i skäppostmappen om du inte hittar mailet)  

Avbokning 
Avbokning kan göras fram till två veckor före start varpå erlagt belopp förutom en bokningsavgift på 600 kr/person återbetalas. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg. Du kan dock sälja din biljett vidare till tredje part. Vi skickar ut ett välkomstbrev på den e-postadress du uppgett några dagar innan arrangemanget äger rum.  

Mat
Vi serverar ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter.  

Hålltider 
Kursen inleds på söndagkvällen kl 19.30, maten serveras från kl 18.00 och receptionen är öppen från kl 16.30

Boende på Mundekulla
- Ta med lakan och handduk. Kan hyras för 100 kr/set i receptionen. 
- Var och en städar sitt rum. Städning kan köpas för 200 kr per rum. 
- Stearinljus får inte användas. 
- Gruppen hjälps åt med disk efter måltider. 
- Bra med kläder för skogs/naturvandringsstigar.  

Hitta hit
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. Därefter erbjuder vi Mundekullataxi för endast 150:-/bil (10 km), bokas via Taxi Emma (0471-101 00) gärna dagen innan avresa. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag. Från Kastrup/Köpenhamn går direkttåg (3 h) till Emmaboda. Du kan även samåka genom att fylla i vårt samåkningsformulär på hemsidan  

Handikapp
Mundekulla består av en vacker gård som restaurerats i 1820 tals stil samt en del nybyggnation. En del av aktivitetslokalerna ligger på andra våningen med trappuppgångar, men ett flertal samlingsrum ligger på första plan, däribland matsalen. Vi har flera rullstolsvänliga toaletter/duschar. Vi har en hiss upp till den stora samlingssalen. Hör av dig så berättar vi mer!  

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dina husdjur till Mundekulla. Det finns däremot ett hundhotell 7 km från Mundekulla (Se hemsida)  

Internet
Wifi finns. 

Kvarglömda saker
Vi har ca 2000 gäster/år. Det händer ofta att saker glöms kvar i Mundekulla. Vi skickar ut detta till dig men det innebär en del extraarbete varpå vi tar ut en grundavgift på 100:-/försändelse + porto+brevkostnad. 

Välkommen! Hälsar/ 

Mundekullateamet  

www.mundekulla.se
info@mundekulla.se
0471-50450


MER FRÅN ARRANGÖREN

Läs mer & boka

Zen Coaching Advanced training Module 3, May 9-16 2020

09 mai 2020

Mundekulla Retreatcenter

Mundekulla Kurs Retreat Konferens

Kostnadsfritt

Liknande evenemang

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.