I samarbete med Swedemount arrangerar Bergslöparna för första gången ett annorlunda och utmanande  lopp i Tjurpannans naturreservat.  Tjurpannan som ligger sydväst om Havstenssund saknar skyddande ytterskärgård och tillhör ett av bohuskustens mest exponerade fastlandspartier.

Tjurpannan rocks är inget vanligt lopp utan bjuder på betydligt tuffare motstånd än vad du vanligtvis stöter på när du springer traillopp. Tjurpannan rocks går till största del på klippor av slätslipad röd bohusgranit och innehåller kortare klätterpassager, klippiga och steniga stränder och stup att hoppa över. Har du inte sprungit något traillopp tidigare bör detta inte bli ditt första.

Den snitslade banan är ca 12km lång.  Det kommer att finnas ett antal  obligatoriska checkpoints längs vägen och banan kommer att vara väl markerad, följer du markeringarna missar du ingen checkpoint, men det är upp till dig om du väljer svårare eller lättare passager. Om du inte följer den snitslade banan är risken stor att du hamnar vid en återvändsgränd (stup eller vatten).

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.