BARNSIMSKOLA

Denna simskolegrupp vänder sig till barn mellan 5-8 år som är vattenvan och kan simma 10 meter bröstsim/ryggsim. - OBS! Läs simskolans kunskapsnivåer före anmälan till vår barnsimskola. Vattenvana (hos oss) innebär att eleven ska kunna doppa huvudet och helst kunna hoppa från kanten och befinna sig i vattnet med dyna och platta på djupt vatten. Obs. Vi har rätt att avanmäla deltagaren om förkunskaperna inte uppfylls.
Pris: 1495 kr/barn för 14 lektioner. I priset ingår att en medföljande vuxen får simma gratis under tiden simskolan pågår och förmånsparkering på simskoledagarna.
Kursen startar 2018-08-16 16:00 Anmälningen öppnar 2018-07-02 18:00  


ALL betalning sker med kontokort direkt efter anmälan på anmälningssidan. Din betalning ska vara oss tillhanda senast två timmar efter anmälan är påbörjad. Simskoleplatsen avbokas automatiskt om ingen betalning registrerats.

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.

Eventry.com är en eventplattform som låter arrangörer registrera och marknadsföra sina evenemang. Oavsett om det är privata eller offentliga evenemang, hjälper vårt online deltagarhanteringssystem dig att öka försäljningen, engagemanget och att leverera en utmärkt upplevelse för din publik.