Välkommen på TTGU:s första träningsläger någonsin. Vi utlovar enbart hård träning och fantastisk gemenskap. Fyra pass på två dagar, gemensamma luncher och middagar, nya stigar, nyplockade bär, myr till alla, familjekväll, bankett i skogen, renskav i skymningen, vilse i gryningen, doft av underställ och blöta skor. Vi ger er landets mest prisvärda, mest fostrande och garanterat mest hemvävda träningsläger. 

När/var: Umeå, 30 augusti 11.00 - 31 augusti nån gång på natten. 

Målgrupp: Träningssugna. Du behöver aldrig vara orolig vare sig för att du är för dålig eller att du inte ska få bli trött. Vårt upplägg på alla pass garanterar att du får ta i utifrån dina förutsättningar. 

Pris: 1100 kr. Priset inkluderar 4 träningspass, 2 luncher, 2 middagar. 

Anmälan: På denna länk. 

Max antal: 80 personer. 

Vädjan: Sträva efter att vara med på hela lägret, din närvaro är viktig på alla aktiviteter. 

Boende: Det finns fina tältplatser kring Umeå, fråga oss om tips. Vi kommer att ta fram hotellerbjudande för de som kommer utifrån. Återkommer med det. 

Logistik: Samtliga aktiviteter och måltider utom en (lördagens avslutande pass), utgår från KFUM:s lägergård på Nydala. Hit är det ca 6 km från Umeå centrum och det går att ta sig med cykel eller buss. Det finns också goda möjligheter till samåkning så transport ska inte vara ett hinder. 

Valbara pass: Dina val av pass är en indikation för oss om intresset. Veckan innan lägret ber vi dig bekräfta dina val och då har du också möjlighet att välja om. 

Tough Training Group Umeå arrangerar träningar, tävlingar och äventyr för alla sedan 2015. Från nybörjare och motionärer till härdad idrottselit. Framför allt jobbar vi med blandade grupper, vi ser till att alla känner sig trygga och utmanade oavsett förutsättningar och ambitionsnivå. 

 

Välkomna hälsar Robert, Stefan och Tobias. 

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.