Träna inför Doftprov

{{Evt_name}}

Registreringsdatum gått

Funderar du på att göra Doftprov men är osäker på hur det går till eller skulle du vilja träna på det någon gång innan? Då är du välkommen på Träna inför doftprov! 

Upplägget kommer att börja precis som ett officiellt doftprov med samling innan och genomgång om hur det kommer gå till. Därefter får alla göra ett första sök med individuell feedback på hur det gick. Det finns även möjlighet att få söken filmade för att kunna titta på dem själv i efterhand. Efter alla har gjort sitt första sök finns det möjlighet att även göra ett andra försök vilket skiljer det från ett officiellt doftprov där du endast har en chans på dig den dagen.

Vi håller på i ca 1-2 timmar beroende på hur många deltagare som kommer. När man har gjort sina sök är man fri att åka hem eller stanna till sammanfattningen på slutet.

Det finns möjlighet att göra Doftprov för alla klasser, dvs NW1, NW2, NW3. Beroende på antal anmälda kan startiden för de som ska träna på de högre klasserna senareläggas för att minimera väntetiden för er. 

Max antal hundar: 12 st

Plats: Norrtälje Hundcenter

Pris: 200 kr

Vägbeskrivning till kursen hittar du här. Du hittar information om allmänna villkor och vad som gäller vid sjukdom eller löp här

Bokning sker genom att knappen "Till Anmälan" Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.  

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.

Mobiltelefon
Kontaktuppgifter

E-postadress: hello@eventry.com

Mobiltelefon: 010 - 10 10 340