MONTE-CARLO WEEKEND

Välkomna till en Glamour helg i Monaco. Vi sätter fokus på cyklingen med otroliga träningsväger som vårt område bjuder på. Där vi förhoppningsvis möter någon utav de boende proffsen i Monaco så som Peter Sagan, Chris Froome, Richie Porte eller någon utav de andra 70 proffs cyklisterna som bor i Monaco

Vår Träningshelg i korta drag

Onsdag, Ni landar på Nice flygplats och där finns smidig direktbuss till Monaco med gångavstånd till erat Hotell. Där välkomnar Veronica & Gustav och finns det tid för cykel idag, så är planen en kortare rulla ur resan cykeltur med kaffestopp i Italien, 40-60 km. Landar ni redan på förmiddag kan vi planera en lite längre tur.

På kvällen avnjuter ni en middag på hotellet, ihop med Veronica & Gustav som går igenom programmet plus lite allmänt cykel prat.

Torsdag, Vi njuter idag lite av den franska kusten till Nice och därifrån letar oss in på småvägarna och njuter av ett rullande landskap. Inga stora berg idag. Men var inte oroliga, vi kommer cykla en del höjdmeter idag och mer kommer det. Målet är 100-140 km.

Vi stannar på träningen för ett enklare fika/lunch stopp.

På kvällen avnjuter ni en middag på hotellet

Fredag, Idag söker vi oss ut till bergen och njuter av lite underbara hårnålar. Planen är runt 90 -150 km och från 1600 alt m. Idag kan vi dela upp oss om några vill fortsätter lite längre. Vi stannar på träningen för ett enklare fika/lunch stopp.

På kvällen avnjuter ni en middag på hotellet

Lördag, Viva Italia, idag söker vi oss in i Italien och njuter av den underbara kustremsan som Italienska Rivieran bjuder på. Strax innan San Remo, har de byggt en underbar cykelbana av tidigare tågräls och vi kommer cykla den rosa tunneln, där Giro d’Italia startade 2015.

Vi kommer också köra Poggio, avslutningsklättringen på vårklassikern Milan-San Remo. Dagens plan är från 100 km och vi kan enkelt förlänga och även köra Cipressa. Klättringen före Poggio under Milan-San Remo, där en del av spurtarna får ge sig, då de börjar känna av sina 300 km. Vi kommer ha lite mindre km i benen, men jag lovar vi kommer känna av Cipressa ändå ;).

Också idag kommer vi ha ett fika/lunch stopp och denna gången blir det i Italien.

På kvällen avnjuter ni en middag på hotellet

Söndag, försök att ha ett senare flyg tillbaks till Sverige, så vi hinner njuta av Col de la MadoneLance Armstrong tidigare testbacke för Touren och också cykelmärket Trek inspiration till deras Madone modell. Och fortfarande en favorit av många av proffsen att avsluta träningen med. Richie Porte avslutar helst träningen med en liten Col de Madone passeringen och han har också snabbaste tiden upp, 29 min någonting (från busstoppet). Vårat mål är under 50 min, från busstoppet. Antar ni utmaningen?

Efter dagens träning är vi tillbaks på hotellet och ni är enkelt tillbaks på Nice flygplats med direktbussen.

 

I hjärtat av Monaco 

Novotel Monte-Carlo, 5 minuter gångavstånd till Casinot och Monaco's Crème de la Crème 

I priset ingår det ett Classic dubbelrum för 2 personer.

I paketet ingår också:

– Frukost buffe, serverad i hotellets restaurang

– Middag vid Hotellets Azzura Kitchen Restaurant (2 rätters)

– Fri tillgång till Hotellets Hammam bastu

– Fri tillgång till Hotellets utomhus pool (ej uppvärmd)

– 1 kortärmad cykeltröja per deltagare

Varje morgon möts vi upp utanför Hotellet och är redo för en fin cykel tur ihop. Efter träningen tar vi hand om era träningskläder så ni kan fokusera på att njuta av Monaco till fullo.

Finns möjlighet till hyrcykel, ingår ej i paketet.

11-15 September | Paket pris från 14 700 Kr pp

Anmälningsavgift 8.000 kr. Resten på fakturan.

Flyg bokas på egen hand.  

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.