Utmanande vardagslydnad är kursen för dig som vill ha ännu lite mer utmaning i vardagslydnadsträningen. Vi fortsätter med de olika delarna i vardagslydnaden såsom kontakt, gå fint, inkallning, sitt, ligg, stanna kvar och stoppsignal och jobbar på olik a platser för att öka svårighetsgraden.

Vi anpassar svårighetsgraden efter varje individ och för att du och din hund ska få ut så mycket som möjligt av kursen bör din hund klara av grunderna i de vanligaste vardagslydnadsmomenten och kunna fokusera på dig trots mycket störning av andra människor och hundar runt omkring. 

Förkunskaper: Kursen Vardagslydnad eller likvärdiga kunskaper. Hunden ska desssutom klara av att vistas på platser där det rör sig mycket människor och andra hundar. Hör gärna av dig till kursledaren, Rebecca Rudhe via rebecca@gladajyckar.se om du är osäker på om kursen passar dig och din hund. 
Max: 7 hundar
Instruktör: Rebecca Rudhe

Plats: Vi kommer hålla till i Åkeshov, Lötsjön, Brommaplan, Bromma Blocks. (se respektive tillfälle för respektive plats)
Pris: 2190 kr 
I kursavgiften ingår: Kompendium med teori och övningar, skriftlig sammanfattning efter varje kurstillfälle, goodiebag samt diplom. 

Övrigt: Vi varvar teori och praktik utomhus på olika platser.
Obs: Kursen gör uppehåll v. 9.   

Mer information om våra vardagslydnadskurser finns här Här hittar du våra allmänna villkoroch kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination.

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  2190 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.