Har du nyligen skaffat valp? Grattis! Då har ni en fantastisk resa framför er. Under din och valpens första tid tillsammans lägger ni grunden för er relation tillsammans!

På valpkursen lägger vi stort fokus på relation, kontakt och som vanligt på våra kurser, att vi ska ha roligttillsammans! Att bara vara på kurs, få se andra hundar och människor är väldigt nyttig social träning för din valp. Därför passar kursen bra även om du redan är duktig och kan mycket om hundträning. Vi kommer varva teori med praktik under hela kursen och blanda övningar med mycket fart i tillsammans med lugnare passivitetsövningar.

Kursen bygger mycket på att skapa en vilja och sug att lära sig nya saker för hunden. Att den får testa sig fram till vilka beteenden som ger utdelning och får jobba både självständigt och tillsammans med dig. Det går åt mycket belöningar under kursen och vi använder både godis, leksak, oss själva och omgivningen för att ge hunden det den vill ha när den utför ett beteende som vi letar efter. 

Självklart får hela familjen följa med om man känner för det så att alla får ta del av övningarna och kan träna på där hemma. 

Exempel på moment vi går igenom:  

 • Söka ögonkontakt
 • Be om lov
 • Inkallning
 • Gå i koppel
 • Passivitet (ta det lugnt)
 • Stanna kvar
 • Inte hoppa
 • Och mycket mer, kursen anpassas delvis efter deltagarna och kan skilja sig åt från gång till gång. Förkunskapskrav:  Inga, passar valpar från 9 veckor upp till ca 6 månader 

  Max antal hundar: 7 st

  Datum: 20 augusti, 27 augusti, 3 september & 9 september
  OBS. Tänk på att sista tillfället den 9 september är en måndag!  

  Plats: Rådmansö Skola

  Pris: 1350 kr

  Vägbeskrivning till kursen hittar du här. Du hittar information om allmänna villkor och vad som gäller vid sjukdom eller löp här

  Bokning sker genom att knappen "Till Anmälan" Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.  

  Mer av: Fredriks Hund & Friluftsliv

  Pris :  1350 SEK
  Till att visa formulär
  Lägg till i kalendern

  Funderingar?

  Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.