Pineapple Pineapple

Vardagslydnad Fortsättning

Vardagslydnad Fortsättning är kursen för dig som vill ha lite mer utmaning i vardagslydnadsträningen. Vi fortsätter med de olika delarna i vardagslydnaden såsom kontakt, gå fint, inkallning, sitt, ligg, stanna kvar och stoppsignal och jobbar med mer störningar. För att få mer verklighetstrogna övningar använder vi oss mycket av de andra hundarna som störning.

Vi anpassar svårighetsgraden efter varje individ och för att du och din hund ska få ut så mycket som möjligt av kursen bör din hund klara av grunderna i de vanligaste vardagslydnadsmomenten och gärna kunna fokusera på dig trots andra hundar runt omkring. 

Förkunskaper: Kursen Vardagslydnad eller likvärdiga kunskaper.

Max: 7 hundar

Instruktör: Fredrik Karlsson

Plats: Näsby, Täby

Pris: 2190 kr  

I kursavgiften ingår: Kompendium med teori och övningar, skriftlig sammanfattning efter varje kurstillfälle, goodiebag samt diplom.

 
Övrigt: Vi kommer att vara utomhus hela kursen så ta på er kläder efter väder så att ni även kan stå stilla stundtals.

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här Mer information om våra vardagslydnadskurser finns här Här hittar du våra allmänna villkoroch kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination.

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Till att visa formulär

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.

Enter Your Name
CONTACT DETAILS

Email: hello@eventry.com

Phone: 010 - 10 10 340