Pineapple Pineapple

Vardagslydnad Special

Vardagslydnad Special lämpar sig för hundar som har lite extra svårt att fokusera på träning med andra hundar i närheten. Kursen genomförs i extra liten grupp (max 5 deltagare) så att varje hund kan få det utrymme som krävs och varje ekipage kan få ordentligt med stöd från kursledaren. Kursen innehåller ett separat teoritillfälle (á 2h) utan hund vilket ger hundägaren möjlighet att lyssna i lugn och ro.

Vi jobbar med de vanligaste vardagslydnadsbeteendena och fokuserar mycket på att fördjupa samarbetet och kontakten mellan hund och människa.  Det är en fördel (men inget krav) om din hund kan grunderna i de vanligaste vardagslydnadsmomenten (sitt, ligg, stanna kvar, inkallning och gå fint) i störningsfria miljöer. Komplettera gärna med en eller ett par privatlektioner innan kursen för att få en bättre grund att utgå ifrån. Vi anpassar alltid innehåll och övningar efter de deltagande hundarna och hundägarna, vilket innebär att du kan gå kursen flera gånger utan att det blir upprepning.

Antal deltagare: max 5 hundar
Instruktör: Rebecca Rudhe

Plats: Solviksängen i Bromma
Pris: 2490 kr
I kursavgiften ingår: Kompendium i digital form med teori och övningar, skriftlig sammanfattning efter varje kurstillfälle, goodiebag samt diplom.  

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här Mer information om våra vardagslydnadskurser finns här Här hittar du våra allmänna villkoroch kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination.

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Till att visa formulär

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.

Enter Your Name
CONTACT DETAILS

Email: hello@eventry.com

Phone: 010 - 10 10 340