Välkommen till en workshop som utmanar traditionella tankar kring träning och tillhörande livsstil för ungdomar och deras ledare i syfte att skapa en varierad, utmanande och sundare träning oavsett nivå.

Vi vänder oss till ungdomsledare inom skolan och idrotten och föräldrar som vill hjälpa sina barn med träningen. Du deltar ombytt och förutom träningen får du med dig tankar och praktiska tips som du direkt kan använda i ditt ledarskap. 

16:00 Fika för de som hinner in i tid

16:30 Boll- & kroppsfys.

Utmanande och fördomsfritt tränar du kontroll och rörelsekraft på ett sätt som skapar nyfikenhet och ofta lockar till skratt. Nyttan i träningen stärks av den senaste hjärnforskningen som förtydligar hur viktigt det är att våra hjärnhalvor får samarbeta, att höja pulsen och att vi utsätter oss för ansträngning.

17:15 Gummibands- & käppfys

Med enkla gummiband skapas utmaningar som är tillåtande och unika utifrån varje individs förutsättningar. Med en partner stärks tesen att "ensam är inte stark". Tillsammans skapas den bästa träningen och den är roligare. Käpparna tar oss tillbaka till tiden när vi var apor. Med press, drag och rotationer görs träningen naturligare.

18:00 Sammanfattning & föreläsning

När vi bättre förstår varför vi ser ut och fungerar som vi gör kan vi tydligt se vad som krävs av träningen i framtiden. Ta del av kunskap, tankar och insikter som kommer av dryga 30 års erfarenhet som tränare på både elit- och  ungdomsnivå. Läs mer om Jose här!

18:30 Mingel och efterprat

Tid för reflektion och för att knyta nya kontakter och nätverk.

Kostnad 595 kr inklusive fika

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.