Laganda, Alper och Pepp!

Trailrunning Sweden har fått möjligheten att ställa upp med fem lag i adidas INFINITE TRAILS World Championships den 27–30 juni. I varje lag ingår tre löpare som springer tre olika banor över olika distanser i den vackra Gasteindalen och nationalparken Hohen Tauern.

– De österrikiska Alperna bjuder på vyer som tar andan ur dig. Traillöpningen är fantastisk! Banorna är lagda av lokala löpare som garanterat känner till de bästa stigarna. De går som högst på 2 400 meters höjd och jag kan garantera att oavsett vilken sträcka du springer så kommer du att få klättra. Du möts av höga toppar, vattenfall, bergsplatåer, alpina ängar och små byar, berättar Sonja Güldner-Hamel i arrangörsstaben.

Vi tyckte att det lät så galet kul, att vi bara inte kunde låta bli att dra ihop en resa till loppet! Och nu hoppas vi så klart att du vill hänga med och representera Sverige och Team Trailrunning Sweden!

Vi får chansen att uppleva lagkänsla och delaktighet, peppa och heja fram varandra. Skönt häng och go gemenskap utlovas. Österrikiskt gemyt kan aldrig överskattas!

Berätta lite om dig själv och din löpning i

Trailrunning Swedens fem lag sätts ihop när loppet närmar sig, vår ambition är att löparna inom laget ska vara så jämna som möjligt.

 

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.