RESA
Du ansvarar själv för att boka din resa till och från Prag. Vi samlas på Prag - Vaclav Havels flygplats kl 14.00 den 20 maj. Vid intresse samordnar vi även en gemensam resa i minibuss från södra Sverige till Prag. Om du vill resa med tåg eller annat färdmedel till Prag kontaktar du oss så koordinerar vi upphämtning.

Se hemsidan för rekommenderade flyg.

VÄDER
I maj brukar temperaturen (där vi bor) ligga på 20-25 grader, men var också beredd på lite svalare väder de dagar då vi springer i bergen.

LÖPPASSEN
Resan passar dig som älskar att springa och är nyfiken på nya löparupplevelser. Träningspassen varierar i längd, men vi delar in oss i olika grupper som springer mellan 8-25 km per pass. Du behöver inte vara en duktig löpare för att delta, men för att få ut det bästa av resan behöver du kunna jogga 10 km på cirka 60 minuter.

BOENDE
Vi kommer att bo i flerbäddsrum på nyrenoverade Chata Tesanka i bergen utanför Liberec. Här finns även en härlig wellnes-avdelning och gym. I restaurangen serveras frukost och middagar med välsmakande tjeckiska och internationella rätter.

LEDARE

Vi kommer ha 2-4 ledare/guider på plats beroende på deltagarantal. Här kan du läsa om våra meriterade ledare

DETTA INGÅR

  • Transporter till alla träningar och utflyktsmål under veckan, samt transfer till och från flygplatsen.
  • Boende i flerbäddsrum 4 nätter på Chata Tesanka.
  • Frukost- och middagar (middag exklusive dryck)
  • Välplanerade löprundor på vackra områden för löpning utvalda av lokala guider.
  • Trailrunning Swedens laserdesignade snyggtröja.

KOSTNAD & ANMÄLAN
6 995 SEK/person. En bokningsavgift på 1 500 SEK sker direkt via anmälningssystemet (Visa eller Mastercard). Resterande del faktureras dig med sista betalningsdag 31 mars 2020. Anmälan är bindande. Vid skada och mot uppvisande av giltigt läkarintyg återbetalas anmälningsavgiften exklusive bokningsavgiften. Läs våra Resevillkor före anmälan.

RESEVILLKOR
Ladda ner resevillkoren (pdf)

KONTAKT
Linda Tersing, Epost: linda@trailrunningsweden.se, mobil: 070-9145304.

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.