Vegansk julmat 10/11 12:00 - 16:00

{{Evt_name}}

Här är kursen för dig som önskar dra ner på köttkonsumtionen på julafton!
Lär dig att laga ett flertal juliga rätter som smälter på tungan tillsammans med likasinnade på mysiga Väven i Ume. 
Vi går igenom en del traditionella men även några otradtionella rätter. 

På menyn står allt från en julig nötstek med brunsås till beet wellington, juliga vårrullar med äpple, vego jansson, hasselnötbollar med kantareller och seitan samt sallader och anda läckra tillbehör! 
En fullspäckad dag som avslutas med en läcker julbuffé!

När vi träffas hälsar kocken alla välkomna och berättar om kvällens upplägg samtidigt som alla deltagare får varsin amuse-bouche och välkomstdrink. 

För vem
Kursen vänder sig till dig som är intresserad av vegansk mat och gillar att stå i köket. Då några rätter innehåller nötter är kursen lämplig för dig som är nötallergiker. 

Om Vegomat / Therese
Therese på Vegomat håller idag i ett flertal kurser i Skaraborg, Umeå och Göteborg både till privatpersoner och företag. Hon samarbetar även med Rentachef.com i Göteborg. 

Hon är utbildad kostrådgivare och specialiserar sig på vegansk kostrådgivning på vegomat.se. Tidigare har hon och hennes sambo tillsammans drivit en ekologisk catering i Oslo. Då var menyerna baserade på säsongens råvaror från lokala bönder med vegetarisk mat i fokus. Hon har bred kunskap om hur mat påverkar kropp och själ och även hur man förhöjer smaker och vågar exprimentera mer i köket. 


Kursmaterial
Kursen kostar 950 kr och kostnad för välkomstdrink (utan alkohol) samt råvaror ingår.
Ta gärna med egen matlåda om det blir mat över. Efter kursen får du ett häfte med inspiration och recept.


Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kurslokal. Om kursen blir inställt betalas pengarna tillbaka genom swish inom 10 arbetsdagar om inget annat blir överenskommet.  

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.

Mobiltelefon
Kontaktuppgifter

E-postadress: hello@eventry.com

Mobiltelefon: 010 - 10 10 340